Tyngdedyne

Tyngdedyner kan sikre en bedre nattesøvn for både barn og forældre

Der er mange, der har fået den opfattelse af, at en tyngdedyne kun kan bruges af børn. Ganske vist er det en dyne, som børn kan have stor gavn af, men de kan også sagtens bruges af voksne. Faktisk er der mange, der har stor glæde af at sove under en sådan dyne.

Overvejer du at købe en tyngdedyne til dit barn, bør du derfor også overveje at købe en dyne til dig selv. Dermed kan I begge nyde godt af de mange fordele, der følger med. Det er naturligvis tilfældet, hvad enten du har erfaring med en sådan dyne eller ej.

Alle nedenstående fordele kan opnås med en tyngdedyne fra Hush Little One. Virksomheden fremstiller og forhandler tyngdedyner til både børn og voksne.

Giver et blidt tryk

Når man sover under en tyngdedyne, giver den et blidt tryk på hele kroppen. Derfor vil du kunne mærke, at den omslutter din krop tæt, så både arme og ben finder ro. Det er naturligvis også tilfældet for dit barn, hvis han eller hun sover under en sådan dyne.

En af de mest markante fordele ved dette er, at man kommer til at ligge i svøb, men uden at være fastholdt. Derfor vil dynen hjælpe både dig og dit barn med at finde ro og forholde sig i ro i løbet af natten. Dette er naturligvis med til at sikre en markant bedre nattesøvn for de fleste.

Kan bruges i alle sovestillinger

Det er også værd at nævne, at tyngdedyner til baby og mor kan bruges i alle sovestillinger. Uanset om du eller dit barn foretrækker at sove på ryggen, siden eller maven, kan en sådan dyne bruges.

Mange børn har en tendens til at vende og dreje sig i søvne, hvilket kan nedbringe kvaliteten af søvnen. Når barnet sover under en dyne med tyngde, vil det føle sig mere omsluttet. Dermed kan man bedre undgå, at barnet vækker sig selv på grund af uro.

Er nemme at bruge

Du har ikke nogen grund til at være bekymret for, at det er svært at bruge en tyngdedyne. De er lavet til at kunne benyttes som en hvilken som helst anden dyne. Uanset om du eller dit barn skal sove under dynen, skal den derfor blot lægges over brugeren.

Hvis du eller dit barn skulle få det varmt i løbet af natten, kan man blidt give luft til ben og fødder. Skulle det ske, at du eller dit barn begynder at fryse, kan det løses med et tæppe eller en almindelig dundyne oven på tyngdedynen.

Tyngdedynerne fra Hush Little One passer til babyer fra 6 måneders alderen og opefter.

Bedøm denne side

Klik på en stjerne